Vagyis hogyan válik felismerhetővé a márkád/én-márkád/szolgáltatásod? Ember- és lélekközpontú, funkcionális és esztétikus megközelítésben építjük fel a BRAND DNA-t, hogy ne csak minőséggel, hanem történettel, kreativitással, koncepcióval és tudatossággal társuljon a bizniszed.

Stílustervezés
a márkádnak.Az első találkozás élménye nagyban meghatározza az egymáshoz fűződő viszonyt. Így van ez akkor is, ha egy új brandet pillantunk meg. Elengedhetetlen a jó benyomás, ahhoz viszont kiemelkedő vizuális és kreatív kommunikációra van szükség.

Röviden, tömören: brand DNA
, vagyis
a márka/én-márka/szolgáltatás

egyéniségének meghatározása és kialakítása.

A MONOLÔG METHOD megalkotásával az értékteremtésben hiszek. A tudatos és igényes tartalomgyártás és fogyasztás kultúrájának megteremtése elengedhetetlen, nem csak etikai szempontból, de az igények és trendek is ezt diktálják.

Az általam fejlesztett 8steps metódus egy önazonos és hiteles brand-filozófia felépítésében segít online és offline. Amit kínálsz, fontos, hogy legyen lelke, személyisége, amivel lehet azonosulni, lehet szeretni, lehet benne bízni és visszatérni hozzá, akár termék vagy szolgáltatás.

Szeretnéd, hogy valami kiemelkedő és minőségi születhessen a márkádból? Hogy az imázsod önmagáért beszéljen? A brand DNA kialakítása a kulcs. Amikor valamire befizet az ember, az az érzékeknek és a szívnek szól. Az első pillantás élményétől az elégedett újravásárlásig. Az egységes kommunikáció bizalmat épít. Az arculat és stílustervezés elengedhetetlen, hogy felfigyeljenek a márkádra, legyen szó a médiáról, magazinokról, hírességekről vagy influencerekről.

A folyamatról…

Egy nyolc alkalmas konzultáción veszel részt, ahol rengeteg tudást adok át, valamint kirajzoljuk a márkád/szolgáltatásod alapjait, lelkületét, kommunikációját, profilját, vizualitását a te igényeidre (és célközönségedre) szabva. A 8. alkalmat követően kézhez kapsz egy brand image book-ot, ami az egész márkád vizuális és kreatív tartalmának alapjául szolgál.

Ezt követően, ha minőség-garanciát szeretnél, rendelkezésedre állok a produkció leszervezését és levezénylését illetően. Magyarország legjobb szakembereivel, itthoni- és nemzetközi modell ügynökségekkel való kapcsolataim és 10 éves szakmai tapasztalatom által hozhatjuk ki márkádból a legjobb verziót.


Jelentkezz most!
Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.

Csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Egy kattintással juthatsz exkluzív programokhoz és önfejlesztő tartalmakhoz. Iratkozz fel, és kerülj képbe, mikor indulnak új sessionök.

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

Ajkai Mó
hello@monologmethod.com
monologmethod.com

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: