STÍLUSTERVEZÉS

A márkádnak.

Az első találkozás élménye nagyban meghatározza egymáshoz fűződő viszonyunk. Így van ez akkor is, ha egy új brandet pillantunk meg. Elengedhetetlen a jó benyomás, ahhoz viszont kiemelkedő vizuális és kreatív kommunikációra van szükség. Ember- és lélekközpontú, funkcionális és esztétikus megközelítésben építjük fel a márkád, hogy ne csak minőség, de történet, kreativitás, koncepció és tudatosság is legyen mögötte.

Amiben segíthetlek: kreatív- és vizuális kommunikáció:
hírlevél, cikk és PR szövegírás, kapcsolattartás
arculat és stílustervezés
kreatív koncepció kitalálása
(fotó)produkció szervezés és direkció
social media vizuális tervezés

Folyamatos együttműködést vagy projekt alapú megállapodást, illetve konzultációt vállalok.

A MONOLÔG METHOD megalkotásával az értékteremtésben hiszek. A tudatos és igényes tartalomgyártás és fogyasztás kultúrájának megteremtéséhez szeretnék hozzájárulni, ami a mai világban egyre fontosabb. Az általam fejlesztett 8steps metódus egy önazonos és hiteles brand felépítésében segít online és offline. Amit kínálsz, legyen lelke, személyisége, amivel lehet azonosulni, lehet szeretni, lehet benne bízni és visszatérni hozzá, akár termék vagy szolgáltatás. Nálam mindent megtalálsz egy helyen, amire szükséged van, hogy a brandedre szabva, valami kiemelkedő és minőségi születhessen a divat, szépség és lifestyle területein.

kreatív és vizuális
kommunikáció

Mit takar a kifejezés? Mindent, ami az érzékeknek és a szívnek szól. Az első pillantás élményétől az elégedett újravásárlásig.

Legyen szó hírlevél, cikk vagy PR szövegírásról, az egységes kommunikáció bizalmat épít. Ehhez hozzátesz a folyamatos kapcsolattartás a médiával, magazinokkal, influencerekkel. Az arculat és stílustervezés elengedhetetlen, hogy felfigyeljenek a márkádra, a folyamatos frissülés pedig a megújulni-tudást, előre haladást és figyelem fenntartást segíti.
Fotózások leszervezését (produkció) is vállalom, a kreatív koncepció kitalálásától a
produkció levezényléséig. Magyarország legjobb szakembereivel, és nemzetközi modell ügynökségekkel való kapcsolatom segíti, hogy a kampány / lookbook / videó / egyéb tartalom minőségi végeredménnyel záruljon. Ezt megkoronázva a social media vizuális tervezése csak hab a tortán, a mindennapi inspiráló tartalomért.

Feliratkozás

Ha szeretnél exkluzív, otthon is hasznosítható tartalmakkal dolgozni az egyéni fejlődésed érdekében, csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

%d blogger ezt szereti: