Helló, kedves Látogató!

Köszöntelek az oldalamon, Ajkai Mónika vagyok.


.

A világban valahogy mindig is a számomra szépet kerestem, azonban hamar nyilvánvalóvá vált, hogy elsősorban nem kívülről, hanem belülről értelmezem az esztétikát. Nem is telt el sok idő, 17 éves koromban kezdtem a divatszakmában dolgozni. Néhány évet modellkedtem, hónapokat töltöttem Isztambulban, Szöülban és Shanghaiban. A több lehetőség és utazás reményében, 20 évesen, Budapestre való költözésem után néhány hónappal meghatározó fordulatot vett az életem: elütött egy autó. Másnap reggelig az sem volt biztos, hogy fogok e járni. Sok mindent átértékeltem: elsősorban az életemet, az értékrendemet és a hozzáállásomat is.

Elkezdtem keresni az utam. Dolgoztam modellügynökként az Icon Model Managementnél, majd szépségszerkesztő lettem a GLAMOUR magazinnál. Ezzel párhuzamosan 2016-ban elkezdtünk a férjemmel, Ajkai Dávid, fotóssal a nemzetközi piacra dolgozni, ahol csodás magazin megjelenéseket sikerült készítenünk – én creative directorként és/vagy producerként voltam mellette.

Életem egyik legmeghatározóbb évei voltak ezek szakmailag. Ezzel párhuzamosan foglalkoztam önfejlesztéssel már, holisztikus szemléletmódokkal, a test-lélek-szellem egységével, gyerekkorom óta pedig ásványokkal is. És bármennyire is szerettem, amit csinálok, mégis újra feljött bennem a vágy, hogy egy teljesen más perspektívát hozzak: az önreflexió, a lélek, a szépség belső megközelítése és az integrált gondolkodásmód értékeit.

Amikor igazán megszületett bennem az érzés, hogy dolgozzak komolyabban magamon, jelentkeztem egy holisztikus coach képzésre 2018-ban, amit önismereti célzattal vállaltam be. Meghozta a hatását, jött az ötlet is, mégis egészen 2020-ig tartott, mire megszületett mindaz összegyúrva, amit ma MONOLÔG METHOD nak hívunk. Az általam kifejlesztett 8steps technika, amibe minden szakmai tapasztalásomat beleraktam és az egyéni érdeklődésemmel ötvöztem.

A tudatos, személyes fejlődésedért tehetsz lélekmódváltással, art coachinggal & lélekpiknikkel. Felfedezheted önmagad, és kihozhatod a legjobb verziód, úgy, hogy közben jól is érzed magad. A legcsodásabb az egészben a bizalom, és hogy kísérhetlek az utadon – legalábbis egy darabig. A márkádért pedig hogy tehetsz? Tudatos brand DNS kialakítással. Megismerhető vizuális és kreatív kommunikációval. Hiszek a funkcionális esztétikában, ahol találkozni tud egy különleges, magával ragadó, profi vizualitás a story-tellinggel. Vallom, hogy a munka/hivatás, az egész tortának csak egy szelete, és sokkal többről szól az élet, mint az állandó mókuskerékről. A munkát felváltotta bennem a hivatás-tudat. 2021-ben elvégeztem egy therapeutic art coach képzést is, amit integráltam a folyamatokba.

Annyi réteg van rajtunk, embereken a hétköznapokban, az önismeret pedig épp ezért fontos: a maszk viselés helyett kijelölni a határokat. Olykor igent, olykor nemet mondani. Megfelelés helyett pedig feltétel nélkül szeretni. Önmagam is, önmagad is.

Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.


Kérdésed van? Kérésed? Együttműködnél?
Vedd fel velem a kapcsolatot!

A “küldés” gomb megnyomásával az “adatvédelmi nyilatkozat”-ban leírtakat tudomásul veszed és elfogadod.

%d blogger ezt szereti: