Minőséggarancia, hogy a márkád legjobb verziójában tündököljön, Magyarország legjobb szakembereinek közbenjárásával.

Egy fotót elkészíteni nem csak annyi, hogy lenyomod a kamerán a gombot. Főleg akkor, ha azzal az anyaggal a márkádat reprezentálod. A képeknek a fotós fejében kell megszületnie, az én dolgom, a szellemiséget és az operatív információkat, kreatív irányt átadni. Ha ez megtörtént, egy igazán jó szakember képes interpretálni a látásmódját a fényképezőjén keresztül. Hogy a végeredmény megvalósuljon, nem csak tehetséges alkotóra, de egy profi csapatra is szükség van. Hiszek abban, hogy a márkád vizuálja pozícionálás és non-verbális kommunikáció egyben, ami rengeteget elárul a termékedről vagy szolgáltatásodról.

A produkció során az ötlettől a megvalósításig kísérlek. A keretet te szabod, én pedig azon belül segítem a márkád kivirágozni, 10 éves divatszakmai tapasztalatomat segítségül hívva. Az ötlet kidolgozásával indítunk, image brief-et készítünk, aminek megfelelően az adott területre specializálódott szakemberekből állítom össze a csapatot, Magyarország legjobbjai közül. Modell castingot vállalok magyar és külföldi ügynökségi kapcsolatrendszeremmel. S bár creative directorként legjobb tudásom szerint vezetem a projektet, az igent a végén te mondod.

Az integrált látásmód, amit alkalmazok az 8steps methodnak köszönhetően, különleges, személyre szabott végeredményt biztosít a divat, a beauty és a lifestyle szegmensekben.

Jelentkezz most!
Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.

Csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Egy kattintással juthatsz exkluzív programokhoz és önfejlesztő tartalmakhoz. Iratkozz fel, és kerülj képbe, mikor indulnak új sessionök.

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

Ajkai Mó
hello@monologmethod.com
monologmethod.com

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: