MEGJELENÉSEK

Éva magazin címlap, JOY magazin cikk az önszeretetről, online interjú velem a Hype&Hyper-ben, valamint HVG interjú a 26. számban a holisztikus szépségápolásról. Hálás vagyok ezeknek az újságoknak, platformoknak, hogy nyitottak voltak és érdeklődőek egy új perspektíva iránt, amit a MONOLÔG-gal építek.

AKIK A MONOLÔG-OT VÁLASZTOTTÁK

Stílustervezés, produkció, vizuális és kreatív kommunikáció – külön vagy egyben, hála és köszönet a márkáknak, akik bizalmat szavaztak a tudatos, közös alkotás valamely formájára. Creative directorként igyekszem a 10 éves szakmai tapasztalatomat, filozófiámat és kreativitásomat ötvözni, hogy teljesen személyre szabott, össze-sem-hasonlítható végeredményt kapjanak partnereim.

BEAUTY PARTNEREK

A funkcionális esztétikában hiszek. A kozmetikumok önmagukban mit sem érnek, ha nincs használójuk. A szépségmegőrzést, ápolást, a napi-, heti- és beauty rutint az öntudatosítás eszközeként hívjuk be a mindennapjaidba. Az énidő a testeddel és a lelkeddel való kapcsolatot is erősíti, feltölt energiával. Próbáld ki számodra mi a legjobb! Partnereim prémium magyar és luxus kategóriás termékei rendelkezésedre állnak.

https://www.omorovicza.hu
Boutique and Spa, +36 70 623 4041
1061 Budapest, Andrássy út 45.

Jelentkezz most!
Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.

Csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Egy kattintással juthatsz exkluzív programokhoz és önfejlesztő tartalmakhoz. Iratkozz fel, és kerülj képbe, mikor indulnak új sessionök.

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

Ajkai Mó
hello@monologmethod.com
monologmethod.com

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: