Egy hely, ahol egyszerre táplálhatod
a tested és a lelked.

Ne feledd: care & share!

Az egész élet egy nagy kölcsönhatás. A lélegzetvétel, a táplálás, a kapcsolatok. Tudod már, hol van a helyed individumként és egy közösség tagjaként?

Ki mondta, hogy nem lehet önfejleszteni és reflexívnek lenni, miközben jól is érzed magad? Az emberi kapcsolódások fontosak, a mai világban ez azonban egyre nehezebbé válik. Az 8steps method filozófiájának mentén, létrehoztam egy csoportos foglalkozást is, a Lélekpiknik kört, ahol egy biztonságos közegben bontakozhatsz ki. Új perspektívákat nyitunk egymásnak, fejlesztjük az elfogadást, kommunikációt, bizalmat, empátiát önmagunkban. Éld meg és élvezd a pillanatot, minőségi énidőt néhány finom falat és frissítő társaságában. Fürdőzz a szeretetben és a szépségben, miközben lebontod a falakat magad körül, egészséges határokat szabva. A program időtartama kb. 4 óra. Az aktuális témákat és időpontokat pedig itt éred el:

A lélekpiknik csoportos foglalkozás. A monolog 8steps methodnak köszönhetően személyre szabható esemény, így te választhatod ki a fókuszt:

jelentkezés meghirdetett foglalkozásra

hosztolj saját lélekpikniket és hívd meg barátaid

rendezz sajtóeseményt, termékbemutatóval

csapatépítő

Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.
%d blogger ezt szereti: