LÉLEKPIKNIK

Egy hely, ahol egyszerre táplálhatod a tested és a lelked.

Ki mondta, hogy nem lehet önfejleszteni és reflexívnek lenni, miközben jól is érzed magad? A mélyülés, az emberi kapcsolódások fontosak, a mai világban ez azonban egyre nehezebbé válik, elbújva a sok réteg mögött. Az 8steps method lélekmódváltó filozófiájának mentén, létrehoztam egy csoportos foglalkozást is, ahol egy biztonságos közegben és közösségben bontakozhatsz ki. Fontos, hogy perspektívát nyújtsunk, és fejlesszük magunkban (és egymásban) az elfogadást, nyitottságot, önkifejezést, külső-belső kommunikációt, a sebezhetőséget, emellett éljük meg és élvezzük a pillanatot. Öleld a szívedhez a jót és a rosszat is. Kapcsolódj és mélyülj önmagad és mások segítségével. Igazi ajándék, ha a közösségben összeér a szeretet. S amíg magunk is oldódunk, egymásnak is segítünk néhány finom falat és frissítő társaságában. Fürdőzz a szeretetben és a szépségben. Bontsd le a falakat magad körül és nem csak te, hanem a világ is kinyílik. Ne feledd: care & share!

A lélekpiknik csoportos foglalkozás. A monolog 8steps methodnak köszönhetően személyre szabható esemény, így te választhatod ki a fókuszt:

egyéni jelentkezés meghirdetett foglalkozásra itt

hosztolj saját lélekpikniket és hívd meg barátaid

rendezz sajtóeseményt – lélekpiknik termékbemutatóval összekötve

csapatépítő

Feliratkozás

Ha szeretnél exkluzív, otthon is hasznosítható tartalmakkal dolgozni az egyéni fejlődésed érdekében, csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

%d blogger ezt szereti: