Vizuális és kreatív kommunikáció a márkádra szabva.

Az önazonos hang megtalálása elengedhetetlen a brand-építés során. Hiszek a vizualitás mögötti story-tellingben, így fontos hangsúlyt kapnak a szövegek is, a tudatos kapcsolatteremtés, építés és konzisztencia.

Rám bízhatod a szerkesztői, kreatív tartalom-gyártói feladatokat, legyen az blog, hírlevél, szövegírás, social media tartalmak, magyar és angol nyelven. A vizuális tervezéstől a content gyártásig, creative directorként fogom össze az egész kreatív és vizuális kommunikációt. Teljes mértékben a márkádra hangolva, egyedi stílust teremtve az 8steps method segítségével. Biztos alapokra nem csak a vizualitást, a csatornákat is helyezzük, diktálva az irányt, lépést tartva a trendekkel. Ez hosszútávon bizalmat épít, az imázzsal karöltve pedig brand-DNA születik.

Jelentkezz most!
Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.

Csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Egy kattintással juthatsz exkluzív programokhoz és önfejlesztő tartalmakhoz. Iratkozz fel, és kerülj képbe, mikor indulnak új sessionök.

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

Ajkai Mó
hello@monologmethod.com
monologmethod.com

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: