alkotóknak és kreatívoknak
8 lépcsőben

Az önkifejezés alapú hivatás egy nagyon speciális szegmens. Amit úgy gondolom, csak egy olyan Segítő érthet igazán, aki maga is az alkotói szférában tevékenykedik. 10 éves szakmai tapasztalatomból merítve kísérlek az utadon, a saját fejlesztésű, teljesen személyre szabható 8steps method technikáit használva.

Alkotás és önreflexió

Életszerű és személyre szabott, saját fejlesztésű 8steps technika. Külső-belső egyensúly a coaching, az alkotás, az önreflexió eszközein keresztül. Célja, hogy olyan tudást és gondolkodási módszert sajátíts el személyre szabottan, ami segíti az alkotói folyamataid, önkifejezésed. Életfilozófia, amivel eszközt kapsz a kezedbe, hogy önmagad legjobb verziója légy. Éld meg a csendet, írj és tarts önreflexiót, megmutatom, hogyan. Találj megoldást kreatív blokkjaidra és lásd meg életedben a szépséget, inspirálódj. Egy metódus, ami felfrissíti a lelket, megújítja a testet és kivirágoztatja az éned.

Ha félsz, máris elvetted magadtól a lehetőséget.

Nem az a lényeg, hogy az életben minden tökéletes legyen. Hiszen vannak rajtunk kívülálló dolgok. Teremts egyensúlyt, Hiszen az, ami fölött kontrollod van, az saját magad, a gondolataid, kimondott szavaid és cselekedeteid. Különböző művészetekkel foglalkozunk: mint az élni akarás művészete, a nemet mondás művészete, az elengedés művészete és a szeretet művészete.

MONOLÔG METHOD

az a bizonyos nyolc lépcső

Tudtad, hogy 21 nap szükséges ahhoz, hogy egy elhatározás szokássá váljon? Kétszer ennyi időt fordítunk rád, így fokozatosan épülnek be új tapasztalásaid.

önreflexió • kreativitás • önkifejezés • írás • csend • egyensúly • alkotás • belső képességek

LÉLEKTRÉNING (1.-7.) 20.000 Ft / alkalom
A hét alkalom alatt (60 perc/alkalom) a belső folyamataidra fókuszálunk. A személyedre szabott szolgáltatás fokozatosan vezet el a vágyott egyensúlyig, újabb perspektívákat nyitva. A szolgáltatás online is elérhető, így bárhol élsz az országban, igénybe veheted. Míg a Lélekmódváltás komplexen öleli fel a mindennapokat és intenzív folyamat, az Art coaching-ban a kreatív éned kerül a középpontba. Az alkotás, kreativitás, inspiráció, célok, határok, erő, elfogadás, kapcsolatok, szeretet, önbizalom, védelem, felelősség, önkifejezés, kommunikáció, intuíció, tudatosság témaköreit is érintve.

TESTÉBRESZTŐ (8.) 20.000 Ft + fotózás igénylése esetén +30.000 Ft
A monolôg filozófia szerint, minden belül kezdődik, és úgy hat kifelé. Ezért a hét lépcső után, a nyolcadik alkalom egy 2-2,5 órás találkozó, ahol a belső folyamatokat ültetjük fizikai cselekvésbe. Ön- és testtudatosítás, idő-menedzsment és hatékonyságnövelés a 8.lépcső témája. Na meg az élvezet: Énidő, amivel az önmagaddal való kapcsolatot mélyíted és erősíted. Most lehetőséged nyílik portréfotózást is igényelni, hogy mindig emlékezz rá, milyen mélység és erő rejlik benned. A képeket a csodatehetséges fotós, Ajkai Dávid készíti, aki különös érzékenységgel örökíti meg az emberi lelket.

Jelentkezz most!
Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.

Csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Egy kattintással juthatsz exkluzív programokhoz és önfejlesztő tartalmakhoz. Iratkozz fel, és kerülj képbe, mikor indulnak új sessionök.

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

Ajkai Mó
hello@monologmethod.com
monologmethod.com

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: