Lehetőségek, amik azért jöttek létre, hogy segítsem felismerhetővé tenni a lifestyle/beauty/divat márkád/én-márkád/szolgáltatásod. Ötlettől, a vizuális- és kreatív kommunikáción át, a produktumig jelen lehetek melletted kreatív direktorként, hogy a branded hangja egyedi és különleges lelkületű legyen, mind kinézetben, mind story-tellingben. Válassz egyben vagy külön-külön a szolgáltatásokból és dolgozz Magyarország legteheteségesebb szakembereivel a legjobb eredményért. Mindössze annyit kell tenned, hogy felveszed velem a kapcsolatot. Emeld a bizniszed a következő szintre azzal, hogy szakmailag is kiemelkedően “öltözteted fel”.

Jelentkezz most!
Hagyj fel a “majd holnap” kezdetű mondatokkal.
Indulj el saját utadon még ma.

Csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Egy kattintással juthatsz exkluzív programokhoz és önfejlesztő tartalmakhoz. Iratkozz fel, és kerülj képbe, mikor indulnak új sessionök.

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

Ajkai Mó
hello@monologmethod.com
monologmethod.com

Create a website or blog at WordPress.com

%d blogger ezt szereti: