2022, a fekete-víz-tigris éve

A kínai új év szerint, 2022 február 1-én beköszöntött a fekete-víz-tigris éve. 

Először egy kis szösszenetet arról, mégis milyen szimbolikák rejlenek emögött a jegy mögött, és mi a kínai nagy predikció ezügyben:

A tigris a harmadik állatjegy a tizenkettőből. A fa elem kapcsolódik hozzá a kínai öt elem kategóriájából. Ő a szimbóluma a tavasszal virágzó nagy fának. A jegy karakterisztikája, és energiája, erőteljes és ambíciózus. Egyáltalán nem fél a nehézségektől, könnyen barátkozik és tele van önbizalommal. Tudja, mit akar, és azt is, hogyan érje el. Erőteljesen kapcsolódik hozzá a természet, a nagy fák, erdők és birtokok. A benne található tűz elem miatt, kapcsolódik még a Naphoz is, a fenségesség erejéhez. Igazi vezető egyéniség. Ha eddig nem merted bevállalni, ebben az évben abszolút támogatott bármi újnak az elindítása. Légy bátor, és lépj önmagadért. Mindaz, ami a szívből indul ki, csak a te jólléted szolgálja. Hozd elő magadból a szenvedélyt és a vitalitást. Találj rá, hol rejtőzik benned. Színe a sötét kék és a fekete, természeti jelenségként pedig a folyó víz, a folyó és a vízesés kapcsolódik hozzá. Az utazás, relaxáció, kikapcsolódás és újratöltés elengedhetetlen és az idei év egyik fókuszpontja, ennek megtalálása. A befektetések és pénz-menedzsment szintén fontos elemei 2022-nek, hogy a sok hideg energia mellett, megerősítsük egy kis tűz elemmel a biztonságot. 

De hogy ebből én mit vonok le következtetésképp? Laikusként írom soraim, és önismereti szempontból közelítem meg a kérdést, mit jelent számomra maga az állat és a fentebb leírt predikció. A tigris, amióta az eszemet tudom, nekem a legkedvesebb, mindig így volt, ráadásul a MONOLÔG METHOD-ban is kiemelt szerepet kapott a belső erő szimbólumaként a logóban.

Számomra az egyén fontosságára hívja fel a figyelmet. Arra, hogy anélkül, hogy rendben vagy, nem tudsz másnak adni. A fa elem, a földeltséget, alázatot, empátiát testesíti meg, míg a tavasz, a virágzás, valami újnak a kezdete és a remény beteljesedése. Az önbizalom, az egyénben rejlő erő, képessé válni valamire — fontos szerepet kap. A természettel való együttműködés is kiemelkedik. Szenvedély és vitalitás a robotikus működés helyett. Találj rá, hol rejtőznek benned a vágyaid. A munka-magánélet egyensúlyának megteremtése, a teljes ellazulás állapota és a pénzzel való bánás két pólusa között. Hiszen a manifesztáció a célkitűzésnél kezdődik, és a megvalósításban teljesedik ki. 

Az önismeret bármerre is kanyarintjuk, fontos tényező egyéni és társas életünkben is. Hiszen az, hogyan kapcsolódunk önmagunkkal és másokkal, meghatározza minden élményünket. Az alap, hogy tiszta szívvel merj gondolkodni, és merj létezni, teljes önvalódban. Szerintem mindenkinek szüksége lenne egy segítőre az életében, aki bizonyos szakaszokon fogja a kezed. Nekem is van, míg neked, lehet, hogy akár én is lehetek. Aki mer, az nyer — persze az ész és a szív határain belül. 🙂

Nagyon boldog, szeretetben, békében, egészségben és megvalósításokban gazdag új évet kívánok!

NE VÁRJ HOLNAPIG!
További részletekért vedd fel velem a kapcsolatot.

Csatlakozz a MONOLÔG közösséghez!

Egy kattintással juthatsz exkluzív programokhoz és önfejlesztő tartalmakhoz. Iratkozz fel, és kerülj képbe, mikor indulnak új sessionök.

Feldolgozás alatt…
Sikeresen csatlakoztál a MONOLÔG közösséghez!

A gomb megnyomásával hozzájárulsz az e-mail címed megadásához az oldal tulajdonosa, MONOLÔG METHOD számára, valamint a Mailchimp rendszerén keresztüli marketing tartalmak, újdonságok és egyéb levelek fogadásához. A leiratkozás gombot az érkező levelek alján találod.

Ajkai Mó
hello@monologmethod.com
monologmethod.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s