Reggeli szépségrituálé tíz perc alatt

“Nekem erre nincs időm.” – Ismerős? Ezzel csak azt mondod, hogy magadra nem jut. Pedig nem kell, hogy a beauty rutinod órákig tartson, a lelked akár tíz perccel is képes töltődni. A lényeg, hogy ebben az időben csak magaddal foglalkozz.

Tudod, vannak azok a reggelek, mikor az ember ráér készülődni. Azonban néha a sietség és a káosz átveszi az irányítást. Jó, ha le tudod magad nyugtatni, hiszen nem leszel gyorsabb, csak a tudatod rohan, aminek köszönhetően jónéhány dolgot végül otthon felejthetsz, a rossz kedv és a stressz pedig az egész napodra ráülhet. Hiszen nem mindegy, hogyan kezded a reggeleket. Ébredés, tíz perc meditáció, egy pohár langyos, citromos víz, öltözés és jöhet egy gyors, reggeli beauty rituálé. És itt még mindig csak fél óránál járunk – persze, csak akkor, ha nem nyomod le a szundi gombot 🙂

Az sem mindegy, milyen hangulatban lépsz ki az utcára. Ha megfigyeled egy kicsit magad, láthatod, amilyen érzéseket táplálsz, a környezeted is ezeket fogja tükrözni a nap folyamán. Most megmutatom a kozmetikumokat, amik segítségével indítom a napom. Sőt, még egy laza, pár perces arcmasszázs is belefér. 🙂 A végeredmény pedig természetes.

Ezen a ponton még sem kávéval,
sem a fésűvel nem találkoztam.

Itt pedig megismerheted a lépéseket
a gyors eredmény érdekében:

1.Hidegvízzel megmosom az arcom, hogy felpezsdítsem a vérkeringést. 2. Felviszem az intenzív ápoló krémet a hidratáltság érdekében. 3. Átmasszírozom az arcom rózsakvarc face rollerrel, ami feszesíti a bőrt, nem mellesleg ez az ásvány gyulladáscsökkentő hatású. 4. A babahajak ellen a hajprimert vetem be, ami hajvasalás esetén még szükségszerű is, hiszen egyben hővédő is. 5. Ha használok hajvasalót, ez az a pont. 6. A szárazsamponnal enyhén textúrálom a hajam, majd felcsavarom kontyba. Amíg megiszom a kávém, így hagyom. 7. Ezután a színezett hidratáló következik, amit egyenletesen oszlatok el a bőrömön, belülről, kifele haladva. 8. Majd jöhet a szempillaspirál, két rétegben. 9. A számat és a szemöldökömet megtisztítom a felesleges színezett hidratálótól, hogy természetes legyen a hatás. 10. Kész.

Kreditek a lap alján.

És a végeredmény!


Nincs mit hozzáfűznöm, mindenki döntse el maga, hogy tetszik-e, vagy sem. A hétköznapokon nem szoktam sminkelni, szeretem, ha pihen és szellőzik a bőröm. Úgyhogy nekem ez már extra 🙂 Ha túl natúrnak érzed, vagy szimplán kedved támadt egy élénk rúzshoz, a természetes hatás érdekében, az ujjaddal könnyedén felviheted az ajkaidra, apró, tapicskoló mozdulatok segítségével.


A készülés folyamatában nem a smink, a haj, vagy a tökéletesen belőtt bármi a lényeg. Hanem a hozzáállás, az érzés, a szeretet, hogy foglalkozol magaddal, és feltöltöd a tested és lelked egy kicsit, ami elég üzemanyagot ad a napindításra.

KREDITEK

OMOROVICZA
Intenzív Hidralifting krém
https://www.omorovicza.hu/intensive-hydra-lifting-cream/10839171.html

Rózsakvarc arcmasszírozó
https://www.omorovicza.hu/arcmasszirozo-rozsakvarc/12045067.html

Arctónus tökéletesítő SPF 20 (light)
https://www.omorovicza.hu/omorovicza-complexion-perfector-spf20-lotion-50ml-various-shades/12137803.html

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT
Flawless Primer előkezelő és hővédő
https://livingroomhairbudapest.hu/FLOWLESS-PRIMER-ELOKEZELO-SPRAY

Dry Shampoo szárazsampon
https://livingroomhairbudapest.hu/DRY-SHAMPOO-TEXTURAZO-SZARAZ-SAMPON

GUERLAIN
Mad Eyes szempillaspirál (black)
https://www.douglasshop.hu/p/guerlain-mad-eyes-mascara-615401

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: