Szépségmegőrzés stresszmentesen, városi életre szabva

Helló én-idő! Nem győzöm hangsúlyozni, milyen fontos az öngondoskodás lelki és fizikai szinten. A monolôg method filozófiában a szépségmegőrzést egészen más megközelítésből értelmezem: elfogadom a változást, az élet körforgását, megélem a korosodás szépségét, a bölcsesség és tudás előtérbe helyezését. Ez azonban nem jelenti, hogy el kell engednem, aki vagyok vagy ragaszkodnom kéne a múltbéli énemhez. Szimplán megengedem, hogy történjen velem az élet. Viszont nem mindegy, hogyan teremtek kapcsolatot önmagammal. Szeretnék bemutatni neked néhány kozmetikumot, amivel eszközt kapsz a kezedbe, hogy mesterszintre emeld a bőrápolási rutinod és kapcsolatot teremts magaddal az érintés érzékén keresztül.

Azt mondja legújabb termékével az YVES SAINT LAURENT, hogy élj, töltődj fel, ismételd meg. Így van ez a valóságban, és ha jobban belegondolok, a szépségápolásban is. Igyekszünk megteremteni az állandóságunkat, mégis az egyetlen ami konstans, a változás. Ez a termékcsalád azonban a szépség- és bőrápolásban bekövetkező változásokat is végigköveti. Ismerd meg a PURE SHOTS újratölthető termékcsaládját.

LUXUS SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE HATÉKONY

Marokkói kertekből származó összetevők, innováció és tisztaság. Talán a legjellemzőbb hívószavak. Míg a nagyvárosi életvitel és levegő hatására a bőr 40%-kal!!! gyorsabban öregszik, itt az idő, hogy ne a füstoltással foglalkozz, hanem a megelőzéssel. Ebben lehet a legnagyobb segítségedre a PURE SHOTS, ami egy egészen új perspektívával szolgál: 

bőrfeltöltés egészen a mélyebb rétegekig
eltünteti a bőrhibákat
feszesít
azonnal látható bőrállapot javulás
hosszútávú segítség

NIGHT REBOOT SZÉRUM Felébreszti a bőröd egyetlen éjszaka alatt. Regenerál, és búcsút inthetsz az arcodon megjelenő fáradtságnak. A holdfény kaktusznak köszönhetően az oxidatív stressz jelei is eltűnnek. Ez a kulcsösszetevő igazi katona, aki felveszi a harcot az extrém körülmények és külső tényezők okozta bőrproblémákkal. A kétfázisú, hámlasztó olaj formula egészen egyedülálló. Az eredmény? Magáért beszél: védett, egészségesebb, regenerált bőr, és még az elhalt sejteknek is búcsút inthetsz.

LINES AWAY SZÉRUM Garantáltan kisimult arc, tiszta érintéssel. Egy csepp is elég, az írisz és hialuronsav összhangja a te bőrödön is megteremti a harmóniát. A vízhiányos és fáradt arc, már a múlté, a hatóanyagoknak és a micro-filling technológiának köszönhetően. Kellemes, krémes textúra, ami egy második fátylat képez, így simítja és védi az arcod.

LIGHT UP SZÉRUM Ints búcsút a fakó bőrnek, és köszöntsd az azonnali ragyogást. Hatóanyag, ami megédesíti az életed, és egy vitamin, ami felvillanyoz: pillecukor és Cg-vitamin.
Előbbi megvédi az arcod a külső hatásoktól, míg utóbbi eltűnteti a sötét karikákat, valamint meggátolja a a túlzott melanin termelődést. A chroma corrective technológia javítja a bőrtónust és megőrzi annak természetességét.

PERFECT PLUMPER KRÉM

Elvékonyodott a bőröd, és megoldást keresel rá? Állítsd vissza arcod ragyogását és tápláltságát. Narancsvirág és ribóz — összetevők, amik serkentik a sejtek működését, ezáltal az öregedő bőr látható jelei is csökkenni kezdenek. 

Ajánlott fogyasztói ár:
Night Reboot Serum – 30 500 Ft
Lines Away Serum – 30 500 Ft
Light Up Serum – 30 500 Ft
Perfect Plumping Cream – 34 160 Ft

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s