Itt a lehetőség! Próbáld ki a GUERLAIN kozmetikumait!

Bezárult a kör, megérkezett legújabb és egyben utolsó állandó partnerem is luxusfronton: a Guerlain. Egy francia márka, amiről ismételten nem kell túl sokat mondanom, hiszen a termékek régre visszanyúló története önmagukért beszélnek. A márka folyamatos megújuláson megy át, ami a dekor vonalat igazi újdonságbombává varázsolja, folyamatosan pezseg. Ráadásul az új termékek nem csak a hatékonyságban és az esztétikában kiemelkedőek: a Guerlain úgy döntött, ha már használjuk, akkor ne csak jól nézzünk ki, de ápoljon, és tegyen jót a bőrünknek. Így is lett. Személyes kedvencem a L’Essentiel alapozójuk, a megújult szempillaspirál pedig fenomenális.

Én már próbáltam, most te jössz! Gyere és jelentkezz a 8 lépcsős methodra, vagy az egy alkalmas önbizalom boosterre, ahol még egy portréfotó is benne van a csomagban.

“Since 1828, Guerlain has explored, innovated and perfected. In Fragrance, Skincare and Makeup. Daring creators, mythical creations, timeless know-how. Nature and Art as its inspirations. Culture of Beauty as its signature. (…) Since 1828, the story of Guerlain has gone hand in hand with that of Art. In 1889, Aimé Guerlain composed Jicky like an Impressionist painting. In 1939, Jean-Michel Frank, Christian Bérard and Alberto Giacometti combined their talents and created the interior design of the brand-new Champs-Élysées beauty Institute. For more than 12 years now, Guerlain is also a partner of the FIAC (the International Contemporary Art Fair).”

Próbáld ki a GUERLAIN termékeit a MONOLÔG programjainak egyikén.
Válaszd a leginkább hozzád illő szolgáltatást és zsebeld be a kedvezményeket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s