MONOLÔG PARTNEREK V. – MÁRKÁK, AMIKET KIPRÓBÁLHATSZ NÁLAM

OMOROVICZA

Ha van egy márka, aminek termékei közül mindig megtalálható néhány a neszesszeremben, az az Omorovicza. A híres Magyar Királynő Permet, a revitalizáló éjszakai krém vagy a tündöklő arcolaj, csak néhány alapkozmetikum, amiktől nem csak az ország hangos, hanem a világ is. A Magyarországról indult, ma már beauty birodalom egyre nagyobb teret hódít, a dizájn és hatóanyag repertoár pedig magáért beszél. Most az a megtiszteltetés ért, hogy bemutassam nektek őket, mint legújabb MONOLÓG partnert. Hiszen nem csak én, ők is hisznek a külső-belső szépség egyensúlyában, és a jó ügyekben.


“Az Omorovicza története 2000 évvel ezelőtt kezdődött, ekkor fedezték fel Magyarország termálvizeinek gyógyerejét, és építették az első fürdőket.
A magyar termálvizek egyedülálló gyógyhatásának titka a régió egyedi földtani tulajdonságaiban rejlik. A földkéreg itt vékonyabb, így a víz – miközben a felszín felé tör -, az értékes ásványi anyagokat hatékonyabban képes felszívni.
A gyógyvizek varázslatos hatása az ásványi anyagok és nyomelemek egyedi kombinációjából fakad. 
A csodás gyógyhatás felfedezése nyomán több mint 1000 termálfürdő épült Magyarországon.

Az ezredfordulón Stephen de Heinrich de Omorovicza Budapesten élt, amikor találkozott Margarettel, az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségén dolgozó amerikai diplomatával. 
Stephen elvitte Margaretet a családja által építtetett fürdőkbe, és a pár – miután szó szerint a saját bőrén tapasztalta a vizek gyógyító hatását -, eldöntötte, hogy mélyebben tanulmányozza és kihasználja a csodás gyógyerőben rejlő lehetőségeket.

Stephen és Margaret hisznek abban, hogy a jövő szépségápolása nem tartalmaz káros, szükségtelen szintetikus összetevőket, melyek eltömítik a bőrt és akadályozzák a lélegzésben. Az Omorovicza ezért zéró-toleranciát hirdetett a káros összetevők ellen, minden terméke mentes ezektől az anyagoktól.
Meggyőződésük, hogy a jövő szépségápolásában fontos szerep jut az ősi, természetes gyógyhatású összetevők hasznosításának a rohamosan fejlődő tudományos technológiákon keresztül.

1. PARABÉNEK
2. GLIKOLOK
3. ÁSVÁNYI OLAJOK
4. SZILIKON
5. FTALÁTOK
6. NÁTRIUM (SODIUM) LAURIL SZULFÁT
7. MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEK
8. MESTERSÉGES ILLATANYAGOK
9. KÉMIAI FÉNYVÉDŐK

Próbáld ki az OMOROVICZA termékeit a MONOLÔG programjainak egyikén.
Válaszd a leginkább hozzád illő szolgáltatást és zsebeld be a -20% kedvezményt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s