MONOLÔG PARTNEREK II. – MÁRKÁK, AMIKET KIPRÓBÁLHATSZ NÁLAM

L’AMIA NATURA

Amikor elkezdtem fejleszteni a MONOLÔG programot, rengeteg időmet vette igénybe, hogy megtaláljam a megfelelő kozmetikumokat. Fontos volt számomra, hogy hazai márkák is legyenek a portfóliómba, ezzel támogatva a belföldi beauty piacot, viszont az elgondolásom ne menjen a minőség rovására. Ez volt az a pont, hogy nem volt kérdés, a L’AMIA NATURA-t mindenképp szeretném felkérni. Szerencsémre, sikerült. 🙂
Fantasztikusan tiszta minőségű termékek, amik nem egyszerűen jók. Bármilyen bőrproblémára kínálnak megoldást. Nekem az ekcémámon segített, így tapasztalatból állítom, nem csak működik, szeretem is.

„A L’AMIA NATURA kozmetikumok saját receptúráim szerint, a mai napig kézzel készülnek, elkerülve, hogy a nagyüzemi gyártás a finom textúrák rovására menjen. Minden alkalommal kis mennyiségeket állítunk elő, így mindig friss kozmetikumokkal szolgáljuk ki a vásárlóikat, partnereiket. A termékek, minden összetevőt tekintve teljes egészében vegyszerektől, szintetikus és mesterséges anyagoktól mentesek, még az illatosításra is kizárólag 100 %-ban tiszta, növényi esszenciákat használok fel.

A legjobb bio és organikus lelőhelyek után több mint 2 évig kutattam. Az összetevők gondos válogatást követően kerülnek felhasználásra. Az adott növények a világ minden tájáról, azok legoptimálisabb termőterületeiről kerülnek beszerzésre. Az élő, szerves anyagok kimagasló hatékonysággal rendelkeznek, így használatukkal nagyon rövid időn belül jelentős eredményeket tudunk elérni a bőrszépítés, valamint a különböző bőrproblémák kezelése terén is.”

forrás: Gáspár Viki,  https://www.lamianaturashop.com/rolunk_4

Próbáld ki a L’AMIA NATURA termékeit a MONOLÔG programjainak egyikén. Válaszd a leginkább hozzád illő szolgáltatást és zsebeld be a -20% kedvezményt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s