MONOLÔG PARTNEREK I. – Márkák, amiket kipróbálhatsz nálam

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Talán nem kell olyan sokat mesélnem az Authentic Beauty Conceptről, hisz a márka önmagáért beszél. Fodrászok sokasága használja, és esküszik rá, nem véletlenül: természetes, tartós, hatékony és professzionális. Hasonló értékeket képviselünk, hitvallásuk a hiteles szépségre és az integritásra épül, így nagyon megörültem, mikor kiderült, valóban megvalósulni látszik partnerségünk. A HYDRATE termékcsalád személyes kedvencem és a hajam is imádja. Megfogadtam, hogy csak olyan termékeket ajánlok, ami valóban jó és működik. Ez is ilyen. Ahogy számomra, úgy számukra is fontos az őszinteség önmagunkkal és a világgal szemben.

„Az emberek az idők kezdete óta keresik az egészséges haj titkát. A különböző kultúrák világszerte kihasználták a növények erejét a fénylő haj eléréséhez. Ennek érdekében a diófélék és magvak olajától kezdve a pépesített gyümölcsön át egészen az összenyomkodott gyógynövényekig mindenfélét bevetettek tincseik ápolására. Idővel – ahogy az emberiség egyre inkább kiismerte magát a tudomány és a technológia területén – kifinomultabbnál kifinomultabb módszerekkel igyekeztünk kiaknázni a növényekben rejlő lehetőségeket. Az összetevők kezdetleges kombinációkból egyre speciálisabb formulákká nőtték ki magukat. Az Authentic Beauty Concept termékeit tisztított természetes kivonatok különleges kombinációjából állítják elő. A száraz hajra kifejlesztett Hydrate termékcsalád például mangó- és bazsalikomlevél-kivonatot tartalmaz. A mangóról köztudott, hogy antioxidánsokban, vitaminokban és ásványokban gazdag, a bazsalikom pedig gyulladáscsökkentő hatásáról híres. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan sikerült kinyerni ezeknek az összetevőknek az esszenciáját, miként lettek megtisztítva és hogyan került sor a tartósításukra a korszerű tudomány segítségével.”

forrás: https://www.authenticbeautyconcept.hu/

Próbáld ki az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT termékeit a MONOLÔG programjainak egyikén. Válaszd a leginkább hozzád illő szolgáltatást!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s