MONOLÓG – a program, ahol szavakba öntjük érzéseink

Az élet szépség nélkül olyan, mint alkotás inspiráció nélkül: üres. Egy olyan világ részei vagyunk, ami túlzóan kifele él, és kevésbé ad vissza önmagának. Vajon hányan vannak, akik le mernek ülni önmagukkal, hogy meghallják igényeiket a hatalmas, külső zajban? A szépség sokkal mélyebben gyökerezik, mint a neszesszerünk alján megbúvó alapozó. A szívünk mélyéig hatol, és minden áldott reggel megkérdezi, hogy szereted-e azt az embert, akit a tükörben látsz? A válaszod pedig a szemedben csillog. Te látod azt, hogy változásra van szükséged, én pedig azt, ami kihozható belőled. Egyetlen célom van, és az közös a tiéddel: hogy őszintén, lábjegyzetek nélkül jól érezd magad. Ezért fejlesztettem ki a monolôg programot, hogy szavakat varázsoljunk az érzéseidből, miközben rátalálsz saját fényedre.

MONOLÔG “all-in-one” exkluzív tanácsadás (90 perc)

Egyéni tanácsadás, ahol a szépségeddel és a lelkeddel is foglalkozunk, hisz nincs egyik a másik nélkül. Élvezd az exkluzív kényeztetést, és válogatott prémium márkáink társaságát, egy csésze frissen főtt kávé mellett. Bevezetlek a szépségmegőrzés és tudatosítás rejtelmeibe: bőrápolás, sminkelés, trendek, trükkök és beauty rutin. Próbáld ki a kozmetikumokat a helyszínen és távozz egy személyre szabott bevásárló listával vagy igényeld a rád tervezett beauty boxot.

MONOLÔG külső-belső szépségtudatosítási tréning (60 perc)

Az első hét alkalom során a lélek különböző részeivel foglalkozunk, ahol a kisugárzásod, egyéned és szépséged tudatosítása kerül előtérbe (erre van lehetőség online is, így országosan elérhető). Majd a nyolcadik, egyben utolsó, (3 órás) alkalom során a külsőd kényeztetheted. Fókuszban a bőrápolás, hajápolás, dekorkozmetikumok és a gyorsan elkészíthető, előnyös smink. Próbáld ki a prémium minőségű termékeket partnereink jóvoltából a helyszínen, és távozz egy személyre szabott bevásárlólistával.

DIALÔG workshop (2,5 óra)

Szeretnél egy női kör része lenni? Kapcsolódj és mélyülj önmagad és mások segítségével. Csoportosan foglalkozunk a szépség különböző aspektusaival önmagunkat és egymást segítve. Ki mondta, hogy nem lehet úgy szépülni és fejlődni, hogy közben jól érzed magad? Próbáld ki prémium márkáinkat, néhány finom falat, egy csésze frissen főtt kávé mellett és térj haza egy személyre szabott bevásárló listával vagy érdeklődj beauty boxaink után.

monolôg jótékonysági program

A rászoruló nők társadalomba való visszaintegrálódását segíti. A lelki felkészítést követően a fizikai állapot rendbetétele is megkezdődik, valamint a teljes egyensúly és hosszútávú stabilitás elérése érdekében, figyelembe vesszük a munkahely iránti igényt, így partnereim segítségével induló szépségcsomag és ruhák mellett, a fodrász és portréfotózás is a segítő program része.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s