A szabadság illata

Egy parfüm, ami magába zárja a vad szabadság érzését és jegyeit. Egy illat, ami fontos kérdést hordoz: valóban szükséges-e a feminin és maszkulin vonal közti feszültség? Miért fontos ez a mai világban? 

Mindannyiunknak megvan a lehetősége arra, hogy önmagunk legyünk. Férfi és női energiák mindenkiben vannak, és az igazi cél megtalálni a harmóniát. Ennek a parfümnek pontosan ez az üzenete: merj önmagad lenni, és ebben senki ne állítson meg.

A kampány arca tökéletes választás az üzenet közvetítésére, hiszen Dua Lipa fő szószólója, hogy merj nagyot álmodni. A dalaival és annak üzeneteivel formál, míg Yves Saint Laurent a nőkre szabta a szmokingot ezzel egy új korszakot teremtett. Mindegyik történetben jelen van a tűz. Ugyan a saját korszakukban, de mertek szabadok lenni. Ezáltal képesek voltak maradandót alkotni.

Beleszippantottam és virágba borult a lelkem. Csodás illatjegyek lelhetőek fel az üvegben, ráadásul meglepő kombinációk, hiszen akad benne néhány olyan jegy, ami férfi parfümök alapjául szolgál alapvetően. De nem is húzom tovább az időt, sorolom: csábító narancsvirág a levendulával együtt izzó hatást vált ki. A neroli és lédús mandarin szárnyakat ad. A szikrát a vanília és borostyán adja, és az egész egyvelege kap igazán lángra.

A LIBRE a fougère szabad elve

Melyben klasszikus értelemben bukkan fel a levendula, ezzel teremti meg a feszültséget a maszkulinitás és femininitás fekete-fehér szélsőségeit magába foglalva.

Itt még nincs vége!

Az üveg csak fokozza a feszültséget, hiszen egy női illatról beszélünk, amely egy öltöny geometriai vonalait követi. Az ikonikus Cassandre logó pedig ehhez igazodva jelenik meg. Ennek ötvözete az asszimetrikus fekete kupakkal és arany lánccal adják az igazi couture extravaganciát.

A vakmerő hang

Dua Lipa egy igazán meghatározó egyéniség a zenei kultúrában. Laza, egzotikus szépség, aki a személyisége megmutatásával is tökéletes közvetítője az illat üzenetének, hiszen ugyan az élteti őket: a tűz. A kampányban is lélegzetelállító táj, égő felirat, nyersség és vadság issza át a felvételeket, mely önmagában is a szabadság utáni vágyat ébreszti fel bennem. 

Itt találkozik a természet ereje és az ember belső késztetése, életútja és bátorsága. Te mennyire vagy szabad? Mire vágysz igazán?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s